BelgenMop.nl

Elke Dag Een Nieuwe Belgenmop

Een Belg klaagt in het cafe tegen zijn vrienden dat hij alles heeft geprobeerd maar dat hij het niet voor elkaar krijgt om zijn vrouw een orgasme te bezorgen. Ze ligt daar maar een beetje te zuchten maar verder gebeurd er niks.

"Daar weet ik wel wat op " zegt 1 van zijn vrienden, "Je huurt een Antilliaan in en zet die aan het voeteneind met een palmblad , terwijl jij met je vrouw bezig bent, moet hij gaan waaieren met dat blad. Zal jij eens zien wat er gebeurt!

De man huurt dus een Antilliaan in voorziet hem van een enorm palmblad , zet hem aan het voeteneind van het bed en bekruipt zijn vrouw terwijl de Antilliaan waaiert, maar tot zijn grote frustratie komt zijn vrouw niet verder dan een beetje gepiep en gezucht. Het fel begeerde orgasme blijft wederom uit.

Uiteindelijk springt hij uit bed neemt het palmblad van de Antilliaan over , en zegt : "laat mij nou eens wapperen met dat blad , en probeer jij het eens met mijn vrouw".

De Antilliaan kruipt bij zijn vrouw in bed terwijl de Belg met het palmblad waaiert. En ja hoor:zijn vrouw krijgt het ene gillende orgasme na het andere.

Zegt de Belg tegen die Antiliaan: "Zie je nou , zo moet je dus waaieren..."

Volgende grap